Projekat Bete o suzbijanju kriminala

Novinska agencija Beta danas će emitovati novi istraživački tekst o problemu organizovanog kriminala u jugoistočno

26. Nov 2006

Reading Time: < 1 minute

Novinska agencija Beta danas će emitovati novi istraživački tekst o problemu organizovanog kriminala u jugoistočnoj Evropi. Tekst će biti emitovan u 10 sati. Autor teksta iz Beograda “Zemunci opet uzdrmali javnost u Srbiji” je novinar Bete Uroš Piper.
Novinska agencija Beta pokrenula je 8. septembra 2003. godine servis istraživačkog izveštavanja o suzbijanju organizovanog krminala u Srbiji i Crnoj Gori i jugoistočnoj Evropi “Kriminal NET”. Projekat je dostupan posredstvom Betinog sajta, na adresi www.orgkriminal.org Istraživački i ekspertski tekstovi se na sajtu nalaze pod rubrikom “Organizovani kriminal”. Svi izveštaji iz redovnih servisa vesti novinske agencije Beta o organizovanom kriminalu i povezanim temama dostupni su na www.orgkriminal.org Uporedo na toj stranici prikupljamo zakonske i stručne tekstovi, kao i drugu dokumentaciju o suzbijanju organizovanog kriminala. Korisnicima je na raspolaganju zbirka linkova ka domaćim, stranim i međunarodnim ustanovama koje se bave srodnim temama. Sve informacije sa sajta www.orgkriminal.org posetiocima su dostupne bez naknade.
Urednici servisa “Kriminal NET” su Igor Jovanović i Uroš Piper. Kontakt adrese su igi@beta-press.com i uki@beta-press.com Više o Novinskoj agenciji Beta i servisima pokrenutim na internetu možete da saznate na www.beta.co.yu.

Print Friendly, PDF & Email